Rozgrywki Rabbit Doubt
RABBIT DOUBT

Nie jesteś zalogowany na forum.

#76 2015-05-07 00:59:13

Yassamet
Użytkownik
Liczba postów: 372
Windows 7Chrome 42.0.2311.135

Odp: 104

Kieliszku:
3) Dlatego, że dość mocno Cię ruszył fakt, że nie chcę z Ciebie zdjąć podejrzeń. To wygląda jak reakcja lękowa, a lęk jest największy, jeśli boisz się wykrycia. Szczery człowiek by na coś takiego zareagował o wiele spokojniej.

Nie wiem, co mam Wam napisać, utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że Kage była niewinna. Ale ponieważ gra się musi toczyć dalej i dyskusja musi być prowadzona, znów "poudaję szeryfa" i odwołam się do pytań:
>Kieliszku, Kori, dlaczego zagłosowałyście na Kage? Jakie argumenty za tym przemawiały, co Was do tego skłoniło?
>Cholero, dlaczego akurat Dago? Tak, chciałabym porównać Twoją i moją argumentację.
Jeśli podawała którakolwiek z Was argumenty wcześniej, proszę o ich zebranie i powtórzenie.

#77 2015-05-07 10:57:07

cholerajedna
Użytkownik
Liczba postów: 55
AndroidChrome 42.0.2311.111

Napisał gówno. Z tego, co czytałam, to udzielał się trochę więcej. Pisał co prawda niezrozumiałym dla mnie językiem, ale pisał COŚ TAM przynajmniej. Tu olał, niby wspomniał, że mu urwało posta, ale to takie beznadziejne tłumaczenie, że nie mogę. Mi jednego skasowało trzy razy, a jednak powtórzyłam. Starał się cicho przemknąć, wszyscy skupiali się na moim głównie i byli wkurzeni. I na nieogarze Kage.
Uznałam, że Nawia po prostu nie ogarnia, Kage nie jest najlepsza na bycie podejrzaną, bo też ma ostrego nieogara, o Kori powiedziałaś, że zazwyczaj PISZE SWOJE PODSUMOWANIA (fajny eufemizm BTW), kieliszek wydawał mi się niewinny. Ciebie mogłabym podejrzewać o wilczenie, Drago też.
Chyba ktoś mi uciekł.

#78 2015-05-07 11:38:50

kieliszek
Użytkownik
Liczba postów: 297

Yassamet napisał/a:

Kieliszku:
3) Dlatego, że dość mocno Cię ruszył fakt, że nie chcę z Ciebie zdjąć podejrzeń. To wygląda jak reakcja lękowa, a lęk jest największy, jeśli boisz się wykrycia. Szczery człowiek by na coś takiego zareagował o wiele spokojniej.

Ale jakiego znowu wykrycia... ? Ja jestem spokojna. [dblpt]) To, że gram nieco żywiej, niż zwykle (a przynajmniej tak mi się wydaje), nie oznacza tego, że czegoś się boję.

A co do Kage... No cóż, nie wyszło. Wydawała mi się osobą, którą jest łatwo sterować innemu wilkowi. Ale teraz pomyślałam, że w sumie Sai musiałby być już totalnym nieogarem, by nie kontrolować tego, co ona pisze. Co za tym idzie - ta teoria staje się również inwalidą, jeśli chodzi o Nawię. Może tak jest, nie wiem... Możliwym jest też, że jej "styl" i krótkie posty to celowy zabieg. Muszę to jeszcze przemyśleć. @_@

A jeszcze co do Drago się wtrącę - owszem, że tak powiem, "byłego jego mało" w tej rozgrywce, co trochę boli. Ale z drugiej strony... On kolejny raz z rzędu byłby wilkiem, co wydaje mi się mega dziwnym zbiegiem okoliczności. W poprzednich moich dwóch rozgrywkach on był jednym z wilczących... Więc w tym momencie prawdopodobieństwo, że on jest wilkiem, troszeczkę spada. Ale to tylko moja opinia.

EDIT : ZNOWU TE GŁUPIE ODSTĘPY, GRRRRRR. Szlag mnie zaraz trafi.

Ostatnio edytowany przez kieliszek (2015-05-07 11:39:43)

#79 2015-05-07 11:49:59

cholerajedna
Użytkownik
AndroidChrome 42.0.2311.111

To... Yass?
Teoretycznie mógłby być wilkiem i tak, skoro role byłyby losowane. Ale jednak trzy razy z rzędu i tak mi się nie widzi.

#80 2015-05-07 13:38:09

Yassamet
Użytkownik
AndroidSafari 534.30

Kieliszek napisał/a:

Ale jakiego znowu wykrycia..?

Wykrycia wilczej tożsamości. Przecież piszę o tym cały czas.

Dago już raz tak olał rozgrywkę, wtedy też wilczył z Saiem. Czy powtórzył ten sam błąd, nie wiem, ale jeśli tak, to być może jest to dodatkowy powód, dla którego wilczy Sai zrezygnował z gry.
Odnosząc się do Waszych podejrzeń, chciałabym usłyszeć argumentację. Metoda eliminacji nie znajduje szerszego zastosowania na RD.
Przepraszam, że tak krótko, post jest wysyłany z telefonu.

#81 2015-05-07 13:46:48

kieliszek
Użytkownik

Yassamet napisał/a:
Kieliszek napisał/a:

Ale jakiego znowu wykrycia..?

Wykrycia wilczej tożsamości. Przecież piszę o tym cały czas.

Ty tak na serio... ?
Wiem, że chodziło o wilczenie. Sorry, ale nie jestem aż tak głupia.

#82 2015-05-07 15:17:05

Yassamet
Użytkownik
AndroidSafari 534.30

Więc dlaczego zadałaś pytanie? Skoro pytasz, a wcześniej nie udzieliłam bezpośrednio odpowiedzi, to jej udzielam teraz.

#83 2015-05-07 15:45:23

kieliszek
Użytkownik

To była ironia, żart. Wiem, ciężko czasem takie coś wyłapać, ale myślałam, że tym razem to się uda.

#84 2015-05-07 16:42:14

Draguś
Użytkownik
Liczba postów: 145
Windows XPOpera 29.0.1795.47

Jestem, niestety dalej na pół gwizdka. Nie wiem, do czego się odnieść za bardzo, bo średnio mam czas. Ot, takie przemyślenia po jednokrotnym bardzo szybkim przeczytaniu gry:
- Draguś - 100% wilka, przecież jakby króliczył to by bardziej się skupiał na grze.
- Yassamet - Bardzo duża niewiadoma. Raczej jednak mimo wszystko nie wilczy, ale tak 1/3 w skali "focus". Mocny start daffowo-Zuzowy z edycji, gdzie Zuzu szeryfiła. Nie kojarzę Yass z takim stylem, ale mało z nia grałem. Poza tym jednak pisze mądrze z mojej perspektywy (nie mam pretensji o podejrzewanie mnie bo sam bym się też podejrzewał, zwłaszcza, jakbym nie wiedział, że dla mnie edycja po stronie kruli jest warta funta kłaków i mobilizuję się najczęściej właśnie na wilcze edycje.
- Kori - Jak to Kori, pieprzy trzy po trzy. Jedno co mi się rzuca w oczy to taki brak własnych postów ze swoimi analizami, a jedynie długa dyskusja z Cholerą oraz jakieś odpowiedzi na posty innych ludzi, własne uzasadnienia kto wilczy a kto nie dopiero przed samym głosem, mało obszerne i troszke na odpierdziel się... Nie wiem, może pierdolę trzy po trzy, ale u tej króliczycy/wilczycy bardzo ciężko mi znaleźć  po której stronie stoi. Zwyczajnie jako królik gra tak koszmarnie źle, że jako wilk nie musiałaby się specjalnie kryć. Obecny focus: 2/3
- kieliszek - troszkę podobnie jak z Kori, jednakże uważam, że gra dużo bardziej analitycznie, pisze wiecej o grze niz o byle czym i próbuje myśleć samodzielnie, w przeciwieństwie do edycji gdy ze mną wilczyła. Słabe uzasadnienie niewinności, alel epszego nei mam. focus: 0/3
- cholerajedna - focus 2/3. to, co ta osoba odpieprza w tej edycji przekracza ludzkie pojęcie. uważam, że jest wysoce prawdopodobne, że jest to kreacja (żekomo "wilk nie grałby tak, żeby w taki głupi sposób zwracać na siebie uwagę". Moim zdaniem to imnteligentny gracz który mógł wpaść na coś takiego. wydaje mi się jednym z najwilczniejszych tu osób. zaraz po nieżyjącej kage, co do której miałem więcej niz 100% pewności że wilczy xD0. No i zaraz po...
- Nawia - focus 3/3. Nawia zagrała tak, że aż napiszę o niej coś więcej:
1) tylko 5 postów, wszystkie o niczym. wszystkie. ANI jednego na temat, bo głos także uważam w tym wypadku za post nie w temacie - wygląda jak wynik rzutu kością.
2) głos na kieliszek
3) głos bez uzasadnienia (nawet najmniejszego).
Jest nas 6 osób, co daje stosunek 1:5 (wiem, dotychczas zawsze tylko wilczy Draguś odnosił się do stosunku graczy by przekonać tłum do jakiegoś głupiego zagrania, ale tym razem jest inaczej). To oznacza, że kolejny lincz oraz mord zlikwidują w najgorszym razie 2 osoby, w najgorszym razie 2 krule. Dalej zostaje wówczas 1:3 czyli dalej sytuacja dla królików nei bedzie zła... O ILE pozostaną mądre króle, zdolne samodzielnei myśleć. Czy uważacie, że Nawia, jeśli zostanei w tej trójce, bedzie w stanie zrobić coś więcej, niż rzucić randomowym głosem? Będzie w stanie kogokolwiek zaatakować prowkoacją, znaloeźć u kogoś jakieś objawy wilczyzmu, nie wiem, zrobić jakiekolwiek zagranie które może przydać sie królikom? Może chociaż oprzec sie manipulacji wilka dążącego do tego, by oddała głos po jego (wilka) myśli? Wątpię. Uważam, że jeśli nawia NIE wilczy, to i tak lepiej, by zginęła ona, niż jakikolwiek inny królik. Zatem jeśli nie ujawnimy "pewniejszego" wilka, Nawia wydaje mi się kandydatem idealnym do powieszenia.
Pojawię się być może jeszcze dziś, ale niczego nei obiecuję. Jeśli ktoś ma do mnei pytania, to proszę dużymi literami, jak do głupiego/niedowidzącego, nie bojąc się kapsloka, pogrubienai  czy innego cholerstwa, napisać mi to tak, bym na penwo zauważył. Odpowiem na 100% jeśli zauważę. Jutro mam zamiar być już bardziej aktywny (zresztą spadła znacząco liczba graczy, ja powoli juz zaczynam ogarniać, kto jest kim i kto jak gra w tej edycji, co zawsze zajmuje mi troszkę czasu gdy edycja nei jest mikroskopijna.

Wiadomość dodana po 01 min 57 s:
A, Yass, nigdy nei wilczyłem z Saikunem o ile mnie pamięć nei myli. Sai wilczył przed tą edycją tylko raz, w poprzedniej edycji, i częściowo moja skromna osoba przyczyniła się pośmeirtnie do powieszenia Ssaikłaczka.

#85 2015-05-07 18:15:32

Kori123
Użytkownik
Liczba postów: 180
Windows 7Opera 29.0.1795.47

Yass, postaram się jak najlepiej odpowiedź na pytanie „Dlaczego głosowałam na Kage”.
Użyję jak Drago wskaźnika focusa, z trochę inną skalą.
Otóż nie wiedziałam już na kogo głosować:
Drago: Pierwszy post -> chce aby się przerzedziło. Ma rację, za dużo osób jak dla mnie i ciężko ogarnąć… Jak zostało napisane :Drago to Drago, nie widzę podstaw aby go zabić na razie. Podkreślam NA RAZIE. Jeśli będzie jeszcze okazja to on leci dla mnie. Chociaż może wilk go zabije teraz… Nic nie mówię. Fokus 3/4
Yass: Na początku zaczęła pytać nowych co nam dadzą. Wszyscy (prócz Cholery chyba) nie odpisali. Było to dla mnie dziwne, nawet bardzo, ale po jej wyjaśnieniu nie mam co do niej podejrzeń. Faktycznie gra jak ona, szeryfuje co jest podejrzane, ale nie na tyle, by wieszać. Wiem, nie raz się to powtórzy ale zwyczajnie mam przeczucie. Ufam mu i nim się kieruje się nim. 1/4
Kieliszek: Gra dość poważnie jak  na siebie, mam na nią oko ale jeszcze nie zawilczyła mi. Chociaż jej zachowanie jest podejrzane fokus na nią wynosi 2/4
Cholera: Pisze jak pierdoła, najpierw wyzywa -> zostaje zjechana na czacie -> mówi, że myślała, że ją polubimy za buractwo -> za wszystko przeprasza i płaszczy się jak skrzywdzony pies. Dosłownie się płaszczy bo wiem jak to wygląda. Kiedy to zrozumiała? Gdy ją całkiem zjechaliśmy? Możliwe. Chociaż bardziej prawdopodobny wydaje się moment śmierci Gorzały, chociaż mogło nam to umknąć. Focus 3/4 chociaż nie śmierdzi na tyle by ją wieszać. Dlaczego? Zwyczajnie mam takie przeczucie. Wzywam aby wróżbita sprawdził ją i powiedział nam dyskretnie. Uwierzę w każdy dowód.
Nawia: Gra jak kupa za przeproszeniem, napisała cztery posty w tym jeden z bezpodstawnym głosem. Mogłaby być tylko od informowania wilka, bowiem gdy odszedł kudłaczSai ona ucichła po czym oddała głos na Kieliszka. Czyżby Sai nią kierował? Ale teraz? Focus 2/4
Kage:  do tej pory wydawała mi się wilkiem, manipulowanym, ale zawsze. Chciałam się powstrzymać od głosu ale nie wiedziałam czy można. Na początku odpowiada dość ładnie i spokojnie, że jest chętna do pracy i pomocy. Jednak również moim zdaniem taka osoba jest bardzo podatna na sugestie. Myślałam na początku, że załamie się zaraz po śmierci drugiego, zapewne bardziej doświadczonego wilka, ale jednak trzymała się dalej. Dlaczego więc na nią głosowałam? Była szansa, że nadal jest kontrolowana, tyle, że poza naszym wzrokiem.
Teraz widzę, że byłam w błędzie. Jednak znając moje możliwości pewnie znów popełnię ten błąd. Na razie mogę tylko przeprosić i obiecać, że będę się bardziej starać. Nie pisałam bowiem jestem chora i do poniedziałku mam nie wychodzić z łóżka i się kurować. Jestem osłabiona…

#86 2015-05-07 19:31:32

kieliszek
Użytkownik

Kori123 napisał/a:

Cholera: Pisze jak pierdoła

Jak już jej tak nie lubisz, to chociaż nie rób tego, co ona.

Kori napisał/a:

Czyżby Sai nią kierował?

Sai przecież pisał, że chce mnie uniewinnić. Przespałam dzisiaj tylko cztery godziny i ciężko było mi pojąć, o co z tym chodzi. Może faktycznie, tamto uniewinnienie było tak dla zmyłki, by ludzie zaczęli myśleć, że jestem wilkiem? Może myślał, że ktoś zacznie wątpić w moją niewinność (Yass?) i zrobią ze mnie kozła ofiarnego? Co im trochę nie wyszło, no ale... No i potem ten głos Nawii. Pewnie myślała, że Yass też zagłosuje, ale ta się wstrzymała od głosu. Suprajs. :'D

Kori napisał/a:

Gra dość poważnie jak  na siebie, mam na nią oko ale jeszcze nie zawilczyła mi. Chociaż jej zachowanie jest podejrzane fokus na nią wynosi 2/4

To w końcu wilczę czy nie? :"D Jak to jest? Chyba, że to że gram nieco inaczej jest dla ciebie podstawą do podejrzeń. To jest nieco słaby argument.

Ja już się określiłam co do swojego głosu wcześniej. Mam nadzieję, że dosyć zrozumiale. A ten post miał być tylko taką luźną odpowiedzią.

Coś tam jeszcze dodam, tylko muszę zjeść coś. :"I
Nawet nie wiecie, jakie chore rozkminy łapią człowieka głodnego i niewyspanego. @__@

#87 2015-05-07 20:24:18

cholerajedna
Użytkownik
Windows 8.1Chrome 40.0.2214.89

Kori napisał/a:

Cholera: Pisze jak pierdoła, najpierw wyzywa -> zostaje zjechana na czacie -> mówi, że myślała, że ją polubimy za buractwo -> za wszystko przeprasza i płaszczy się jak skrzywdzony pies. Dosłownie się płaszczy bo wiem jak to wygląda. Kiedy to zrozumiała? Gdy ją całkiem zjechaliśmy? Możliwe

Jstś tak głupia czy tylko udajesz?

Jezu no Drago

#88 2015-05-07 20:58:08

Draguś
Użytkownik

głos? już?

#89 2015-05-07 21:44:56

cholerajedna
Użytkownik

Już.

#90 2015-05-07 22:39:48

Draguś
Użytkownik

Jakieś powody? Jakiekolwiek?

#91 2015-05-07 22:53:43

Nawia
Użytkownik
Liczba postów: 10
AndroidChrome 30.0.1599.103

Nie. Siedź cicho.

#92 2015-05-07 23:04:38

Yassamet
Użytkownik

Kori napisał/a:

Na początku zaczęła pytać nowych co nam dadzą. Wszyscy (prócz Cholery chyba) nie odpisali. Było to dla mnie dziwne, nawet bardzo, ale po jej wyjaśnieniu nie mam co do niej podejrzeń. Faktycznie gra jak ona, szeryfuje co jest podejrzane, ale nie na tyle, by wieszać. Wiem, nie raz się to powtórzy ale zwyczajnie mam przeczucie. Ufam mu i nim się kieruje się nim. 1/4

Zapytałam Kage, która mi odpowiedziała i Saia, który chciał się wykreować na nowego, a odpowiedzi nie udzielił wprost. Cholera dała mi pierwszym dłuższym postem odpowiedź przed zadanym pytaniem.

Kieliszek napisał/a:

Sai przecież pisał, że chce mnie uniewinnić. Przespałam dzisiaj tylko cztery godziny i ciężko było mi pojąć, o co z tym chodzi. Może faktycznie, tamto uniewinnienie było tak dla zmyłki, by ludzie zaczęli myśleć, że jestem wilkiem? Może myślał, że ktoś zacznie wątpić w moją niewinność (Yass?) i zrobią ze mnie kozła ofiarnego? Co im trochę nie wyszło, no ale... No i potem ten głos Nawii. Pewnie myślała, że Yass też zagłosuje, ale ta się wstrzymała od głosu. Suprajs. :'D

Gdybym nie wstrzymała się od głosu, doprowadziłabym do remisu, wtedy wilk wybierałby, kto ma zginąć. Nie chciałam dać takiej możliwości, a do śmierci Kage nie chciałam przykładać ręki.
Dalej - oczyszczenie przez wilka nie daje gwarancji niewinności. Wilki wzajemnie często siebie oczyszczały, a potem jak ten, który oczyszczał umarł, ten drugi miał mieć zapewnione większe zaufanie. Stara zagrywka. Nieco młodszą, ale wciąż starą zagrywką jest wskazywanie na danego gracza-królika i nazywanie go drugim winnym bądź niewinnym, by wzbudzić kontrowersje. Oświadczenie Saia można różnie rozpatrywać, tak naprawdę to jest pytanie, czy uznał całą grupę graczy za tak samo naiwnych i uniewinnił kompana, czy też uznał graczy za bardziej ogarniętych i dał zagrywkę kontrowersyjną.

Dago napisał/a:

A, Yass, nigdy nei wilczyłem z Saikunem o ile mnie pamięć nei myli. Sai wilczył przed tą edycją tylko raz, w poprzedniej edycji, i częściowo moja skromna osoba przyczyniła się pośmeirtnie do powieszenia Ssaikłaczka.

*sprawdza* ... ajć. Chodziło mi o 101, kiedy to ponoć Ty i Kive się nie dogadaliście, kto wysyła pw z ofiarą w pierwszym linczu (tak mi Daffa mówił). Pomieszało mi się, a nie miałam jak sprawdzić podczas pisania tamtego postu. Co jednak nie zmienia faktu, że w 101 byłeś... podobnie aktywny.

Choleryczko, powody te same, co wcześniej? I czemu głos pada tak szybko?
Nawio, chciałabym posłuchać Twojej opinii na temat graczy. Nie graj jak Madarame :< *stara edycja zrozumie*

Moje przemyślenia - jutro. Jest po 23, ja też mało spałam, też będę mało spać znowu, a jutro między 11 a 14 (zależnie od jednych zajęć) wrócę do domu i wtedy wyklepię posta z przemyśleniami. Przepraszam za opóźnienia, też bym chciała teraz móc myśleć. : v

#93 2015-05-07 23:18:07

cholerajedna
Użytkownik

Nie zmieniam zdania, powody te same. Szybko, bo się nie zmieniły powody.

NAWIA, KOCHAM CIĘ

#94 2015-05-07 23:24:46

Draguś
Użytkownik

Co mogę powiedzieć... Yass, no rozumiem Cię, ale wtedy byłem jednak bardziej aktywny niż w tej edycji [dblpt]D chyba. No i w tej mam na to alibi (wczoraj i przedwczoraj liga mistrzów, na dziś tylko nei mam alibi, jutor zamierzam grać poważniej już).

Wiadomość dodana po 02 min 22 s:
Nawia - nie, to ty siedź cicho. Grasz gunwo (a właściwie to nie grasz). Parę edycji temu zagrałbym jak Cholera i juz posłałbym w Ciebie głos. To, że mój głos dostnaiesz jest już prawie pewne ale wolę jednak poczekać. 6 post bez sensu z rzędu.

#95 2015-05-08 00:14:09

kieliszek
Użytkownik
AndroidSafari 533.1

Problemem Nawii jest właśnie siedzenie cicho przez 3/4 rozgrywki. Droga Nawio, a może ty się czegoś boisz? Moim zdaniem przydatnym byłoby, gdybyśmy chociaż spróbowali ją nieco przycisnąć przez ten czas.

Co do posta Yass, to później napiszę. Jestem z telefonu.

#96 2015-05-08 00:58:12

Draguś
Użytkownik

Kieliszku, popieram w zupełności, a moje uciszenie nawii sprowadzało się raczej do "jak masz takie rzeczy pisać to lepiej nic nie pisz" niz do faktycznego skłaniania jej do niepisania. Faktycznie, wraz z Kieliszkiem przyciskam Cię, Nawio, napisz coś.

#97 2015-05-08 14:56:13

Yassamet
Użytkownik

Dago napisał/a:

Co mogę powiedzieć... Yass, no rozumiem Cię, ale wtedy byłem jednak bardziej aktywny niż w tej edycji [dblpt]D chyba. No i w tej mam na to alibi (wczoraj i przedwczoraj liga mistrzów, na dziś tylko nei mam alibi, jutor zamierzam grać poważniej już).

Jeśli byłeś, to tylko troszkę bardziej (przescrollowałam większość 101, wnioskuję po częstości postów). Natomiast na Twoją korzyść działą fakt, że piszesz bardziej z sensem, niż w 101, na co wtedy Cię złapaliśmy. xd

Kori napisał/a:

Mogłaby być tylko od informowania wilka, bowiem gdy odszedł kudłaczSai ona ucichła po czym oddała głos na Kieliszka. Czyżby Sai nią kierował? Ale teraz?

Wcześniej ta myśl mi umknęła. Abstrahuję tu od faktu, że to o Nawii - Kori, poznałaś Saia w podobnym stopniu, co ja. Myślisz, że po odejściu Sai przestał się kontaktować ze współwilkiem? Mi się wydaje, że oni nadal rozmawiają, Sai doradza drugiemu wilkowi albo go kontroluje (zależnie od tego, kto tym drugim wilkiem jest).

Obiecane przemyślenia. Użyję wskaźnika pewności 1-10, gdzie 1 oznacza "jestem pewna, że dana osoba jest niewinna", zaś 10 oznacza "dam sobie rękę uciąć, że to wilk".
>Draguś - Ma dopiero zacząć grać poważnie, jak rzekł. Też mi się nie podobało na początku, że czeka, aż się przerzedzi w graczach, chociaż przynajmniej dobre to, że po tym przerzedzeniu się aktywował. Później "skasowało mu posta więc nie pisze od nowa", co jest smutne, bo zachowywanie przemyśleń dla siebie nie sprawi, że reszta będzie mieć możliwość wpaść na jego trop. No i w jednym z ostatnich postów przy Nawii takie przebijające się między wierszami "jeśli nie wiemy, kogo wieszać, powieśmy najmniej przydatnego". Ratuje go z tej sytuacji fakt, że jeszcze nie napisał pokrętnej, niezrozumiałej teorii (albo to właśnie była ta o mnie i o Zenku? D: ), jak mu się zdarzało w wilczych grach. Ilość poprzedniego wilczenia moim zdaniem nie ma tu nic do rzeczy. 7/10
>Nawia - Jej gra jest niewidoczna. Jak wspomniałam wcześniej, przypomina mi nieco Madarame, z tym, że Madarame nie pisał tekstów "siedź cicho" ani nie wspominał o "króliczym spokoju". Po prostu nie wdawał się w dyskusję, dawał głosy przemyślane, choć tych przemyśleń nigdy nie pisał. (najdłuższy jego post miał 2 linijki!) Dobra, wracając... Jeśli Nawia wilczy, to podejrzewam, że nie rozmawia z Saiem, bo Sai by jej wytknął, że w ten sposób zwróci na siebie uwagę. Ciężko mi wywnioskować, czy czyta grę i milczy, czy jej nie czyta i stąd nie odpowiadała na nasze zaczepki. Całkiem możliwe, że dopiero uczy się roli wilka, tylko nie chce współpracować z graczem doświadczonym. 6/10.
>Kieliszek - O ile gry aktywnej i z samodzielnym myśleniem zarzucić jej nie mogę, o tyle czasem zadaje pytania, które mogę sprowadzić do pytania "ale czego Ty tu nie rozumiesz", jak choćby z wyprowadzeniem mojego argumentu o zajmowanym stanowisku na moje konto. Ne wiem, czy to gra z powodu roli, czy z powodu nieogarnięcia. Ta ostatnia ironia, jak potem wyjaśniła, była mocno w stylu Saia, co mnie niepokoi. 7/10
>Cholera - Wpadła, zrobiła burzę, przeprosiła i zaczęła grać normalnie. Nie mam jej do zarzucenia zdrowego myślenia, chociaż metody eliminacji nie popieram, a argumentacji przeciw sobie wciąż nie widzę (u niej, Sai trochę pisał). Bardzo szybko głosuje na podstawie poprzednich przemyśleń, może miała nadzieję na zapoczątkowanie przyspieszonego głosowania, jak to uczyniła Kieliszek, a to zazwyczaj działanie wilków. 4/10
>Kori - Gra jak ona, trochę choruje, to wiem spoza gry. Przyznaję rację Dago, że nieco mało jej przemyśleń było w grze, dopiero teraz się to poprawiło. Podejrzewa Cholerę i Dago, jak mniemam. Wątpię, by byłą winna. 3/10

#98 2015-05-08 15:07:23

Draguś
Użytkownik

Yass - nei przewoikjające się miedzy wierdzami. nbapisałem to wprost. Na innym forum gry w mafię nazywa się to wprost "odjebaniem glona". Nie uważam, bym napisał przez to cokolwiek złego. Uważam, że śmeirć Nawii wspomoże stado niezależnei od jej przynależności. Ranisz mnei twierdząc, żekiedykolwiek napisałem cokolwiek niezrozumiałego, każda moja teoria ma sens i jest bardzo jasna i klarowna. Że czasem napsiana nieco mneij przystępnym językiem to już nie jest ani odrobine moja sprawa.

#99 2015-05-08 15:39:24

Yassamet
Użytkownik

A mam zacytować sytuację ze 101, jak się spieraliśmy, że skoro Sai jest szamanem, to wilki musiały Cię atakować? c: To jest na stronie 5 i 6, bo właśnie rozważałam, czy tego nie zrobić.
He, mam 1,5 godziny na głos, bo o 17 wyjeżdżam i nie będzie mnie być może nawet do 22 godziny. D:

EDIT: głos, nie gos :c

Ostatnio edytowany przez Yassamet (2015-05-08 15:39:39)

#100 2015-05-08 15:48:19

Draguś
Użytkownik

Ja niby mam czas do samego linczu i mam problem, bo jak zagłosuję teraz to będzie gunwoburza że Draguś znowu głosuje szybko. A ja robię to zwykle dlatego że po prostu juz wiem, że nie ma takich rzeczy (na 90%) które by mnei odwiodły od tego głosu i o wiele wiecej stracę ZAPOMINAJĄC o głosie w ostatniej chwili tudzież tracąc połączenie z netem (co m isię często zdarza) niż tym, że nie zobaczę czegoś co ktoś napisze na koniec przed tylko po głosie.

Nie rozumiem tym razem co piszesz o tej 101, możesz wyjaśnić to troszkę obszerniej?

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB 1.5.7

Darmowe Forum
szlabany parkingowe | noclegi rewal | Części Carraro | To tak chwila gdy popsuł się komputer laptop tablet lub inne urządzenie elektroniczne? Serwis laptopów ursus Przyjdź do nas już dziś pomożemy | Jedyny profesjonalny operator w gminie stryszawa korzystaj z naszych usług telefonu, internetu i komputerów, wspieraj lokalną działalność a nie obcy kapitał