Nie jesteś zalogowany na forum.
czo tu tak cicho .3.
Kieliszek chce wojować szczotką od kibla, gdy w sali leżą zaostrzone nogi od krzesła ; / Myśl trochę.
Sai, z ciekawości - kiedy się połapałeś, że to ja?
Po zwinięciu strzykawki do marynarki bez oglądania.
Dah. Czyli gdybym zabrała tę rzecz od razu po znalezieniu (znalazłąm jeszcze przed pierwszym linczem), to byś mnie nie podejrzewał? : P
Podejrzewałem Cię od początku. Gdybyś to zrobiła, to podejrzenia byłyby mniejsze. Mało robiłaś jak na Ciebie, nie starałaś się robić. Wspomniałaś o nożu, co było kolejną wskazówką. Trochę by się tego znalazło. Gra była świetna
Miałaś mieć poderznięte gardło w śnie, lecz niestety Daff mnie uprzedził.
Sai, widzisz, akurat jedno Ci wytłumaczę. Ne robiłam mało ak na siebie. Przyjęłam taką postać, znam zasady zachowania arystokracji, stosowałam pełny role-play c:
SaiKun chciał poderżnąć gardło, a Yass go ogłuszyła, jak leżał. Mógłbym się tu pokusić o "Myślał indyk o niedzieli...". <3
hehehehehe C:
Ale przyznaję - bardzo ciężko wilczy się w roli Natzmera. Budowałam tę postać też poza forum, powinien być bardzo wrażliwy, jako mol w poezji.
Trzeba rozstrzygnąć, czy następna gra będzie wymagała jakiegoś tła fabularnego, czy po prostu znów wysyłacie historyjki.
Wursty. Dziekuję, Daff <3
Kończcie to już. D:
Ta sytuacja popada w groteskę. Michaił sra że strachu w toalecie, a Kat się delektuje zwycięstwem i kiełbasą.
ze strachu*
"sra ze strachu w toalecie" xD
dosłownie? xD
A tak serio, Daff, Kieliszek czeka chyba na Twojego posta.
Witam ;-;
Ty znów nie śpisz ;-;
mi to w sumie powoli się odechciewa
Dopiero skończyłam sprzątać w pokoju ;-; cały dzień spałam xD
Kieliszek,trzabyło mnie bronić bym żyła!
upsik