Nie jesteś zalogowany na forum.
I jeżeli Zenek to bezrolniak, to świetnie. Robimy plan. Wieszamy dwójkę teraz, Szuj przyzwala na ich śmierć, przekazuje Szeryfa Chiyo, a Chiyo się broni podczas nocy. Potem pozostała dwójka krzyżuje głosy i elo. Jako że dostałem jeden głos, to łatwiej będzie ustawić mnie z kimś. Yass na mnie, Szuj - kogo zechcesz.
Welp, dzbanie kochany, posta napisałem przed 14, miałeś cały dzień. :')))))
_
SUPER ZENEK, NADAL ZERO WNIOSKÓW, DOBRA ROBOTA. XD
Musimy wieszać do 23, swoją drogą. Twój wniosek o przedłużenie tutaj już nic nie wnosi i musisz oddać głos jak wszyscy inni.
Wiadomość dodana po 02 min 13 s:
Nadal nie masz żadnych własnych wniosków, Daff? Nikogo nie podejrzewasz?
I czemu przemilczasz fakt, że sam masz jeszcze głosik do oddania?
Chyba że chcemy, abyśmy Yass i ja zagłosowali na kogo innego. Wartość dwóch głosów, Szuj też ma dwa głosy. Robimy 2:2:1, w next znowu krzyżówka głosów.
Wiadomość dodana po 49 s:
Po chuj mam pisać wnioski, jak mamy autowina pod nosem? Wystarczy się zastosować, i tyle.
SUPER ZENEK, NADAL ZERO WNIOSKÓW, DOBRA ROBOTA. XD
Serio, Szuj, nie mam siły na wnioski
Musimy wieszać do 23, swoją drogą. Twój wniosek o przedłużenie tutaj już nic nie wnosi i musisz oddać głos jak wszyscy inni.
Nie wnoszę o przedłużenie ślepa dupo. Tylko zgłaszam, że wstrzymuję się od głosu. Czytanie ze zrozumieniem. Zarówno postu jak i informacji do gry
Chyba że chcemy, abyśmy Yass i ja zagłosowali na kogo innego. Wartość dwóch głosów, Szuj też ma dwa głosy. Robimy 2:2:1, w next znowu krzyżówka głosów.
Bardzo ładnie się szybko wycofałeś, winszuję. XD
To dawaj, zagłosuj na siebie teraz - bo coś wątpię, że Yass będzie skora głosować na Ciebie. Ja zagłosuję na drugą osobę i ustawimy podwójny lincz.
Szuj przyzwala na ich śmierć, przekazuje Szeryfa Chiyo, a Chiyo się broni podczas nocy
Ale jeśli wierzyć Szujowi to Chiyo już teraz broni samą siebie więc skąd pomysł że w kolejnej rundzie będzie mogła znów się bronić?
Wiadomość dodana po 01 min 14 s:
Czy ja znów nie doczytałem zasad ze zrozumieniem? xD
Dlaczego podejrzewam i Zenka i ciebie, Denu, to pisałam w sumie w tym samym poście, który ty cytowałeś z komentarzem, że ci łapki opadły.
I tak.
Jest 1 głos na Shuja i 1-na Daffa, Zenek właśnie się wstrzymał. Jest szansa zrobić podwójny i oszczędzić i Daffa i Shuja.
W tym momencie jak dla mnie Denuil. Jego aktywowanie się w temacie "ale jak to mnie podejrzewasz, przecież robię co mogę" niepokoi mnie bardziej, niż Zenkowe wcześniejsze motanie się.
Zróbcie coś z tym.
Daff, jeśli nie zagłosujesz na siebie, to ja zagłosuję na Ciebie i tym samym zniszczysz ten autowin, o który tak walczysz, bo zawiśniesz sam. :'))
Bardzo ładnie się szybko wycofałeś, winszuję. XD
Nie wycofałem się, podałem alternatywę, gdyby pierwsza opcja nie pasowała. Co do głosu, niech Yass zdecyduje czy ja czy kto inny. Jeżeli kto inny, to przypieczętuję. Proste.
Ale jeśli wierzyć Szujowi to Chiyo już teraz broni samą siebie więc skąd pomysł że w kolejnej rundzie będzie mogła znów się bronić?
Broni samą siebie w pierwszym mordzie i to wystarczy. Drugiego mordu już nie ma, bo wilk ginie z automatu.
O nie, mój drogi, to ty rozpieprzysz wina. XD Głos pójdzie w Denuila, a ty po prostu zagłosuj na Zenka chociażby? Wówczas i tak kurwa ginę, człowieku. Jeżeli się wyłamię, to dostaję na ryj jutro podwójny głos i się składam.
ŁADNIE SIĘ ZASŁANIASZ YASS, ŁADNIE. XDDDDDDDDDDDDDD
__
Doskonale wiedziałeś, że nie będzie głosować na Ciebie. :')) I tak samo doskonale wiesz, że z Chiyo jako szeryfem wcale nie będzie to takie oczywiste, że zawiśniesz w kolejnym dniu. XD Przed chwilą nie miałeś rzekomo problemu, żeby zawisnąć w tym linczu, co się zmieniło?
Kto: Ile - Od kogo
Szuja: 1 - Chiyo
Denuil: 1 - Yass
Daffodil: 1 - Denu
Jeżeli twierdzisz, że z Chiyo nie będzie to takie oczywiste, to tym bardziej - jako zwolennik przeprowadzenia planu - jestem zobowiązany do tego, aby przeżyć, i doprowadzić go do końca.
Serio, jeśli napiszesz po tym poście jeszcze jeden post, w którym nie będzie się znajdował głos na samego siebie, to z automatu głosuję na Ciebie. I to "zniszczenie autowina" będzie leżało wyłącznie na Twoich barkach. :-))))
A na kogo ty zagłosujesz wówczas?
Geez, nie nadążam, ale jest ciekawie ;v
A, i głosuję na siebie. Daffodil.
Zapewne zostają Zenek i Denuil, a ci panowie mają wyraźny problem z krzyżowaniem głosów i są obaj przeciwko planowi. Jeżeli nie zagrają jak trzeba, to przegrana jest na twoich barkach, bo ja z pewnością doprowadziłbym to do końca, no aaaleee tak, przecież w nexcie bym kurwa omamił każdego. XD
Welp, w takim razie możesz wybrać swojego towarzysza, Daff. Zenek czy Yass?
Wedle twojego uznania.
Chociaż z Zenkiem jest gorzej pod względem samopoczucia. Yass przypilnuje porządku, jeżeli jest niewinna. A jeśli winna, to na pewno zagłosuje. Z Zenkiem może być różnie, dzisiaj wpadł pod sam koniec. Zostaw Yass może? Co sądzisz?
Welp, nadal się spodziewam, że jesteś wilczkiem i po prostu w tej podbramkowej sytuacji, w której Cię postawiłem, chcesz, żebym jeszcze ja miał krew niewinnej osoby na rękach na koniec gry. XD
Ale no, przyjmę tą ewentualność, że jesteś niewinny i chociaż teraz z Tobą powspółpracuję.
Ja się osobiście skłaniam ku Yass, fakt, mam dziwne wrażenie, że Zenek jest faktycznie czysty.
Wiadomość dodana po 36 s:
A Yass i tak od początku była największą przeciwniczką "autowina" i podobnie nie sądzę, żeby to mogła doprowadzić do końca.
Ty natomiast chcesz mieć satysfakcję z zabicia wilka własną decyzją. No nie tym razem.
Akurat ja zaczynam pomału dojrzewać do myśli że Yass nas ograła bo schowała się pod ramionami Daffa by go podważyć w odpowiednim momencie gdy już nie był potrzebny. Muszę jeszcze nad tym pomyśleć.
Niekoniecznie o satysfakcję chodzi, ta rozgrywka od głosu Chiyo już przestała i tak być jakkolwiek merytoryczna. XD
Ale no niech będzie na mnie, jeśli dojdzie do pojedynku Chiyo-Zenek-Denuil. Będą się działy cuda.
Yassamet