Nie jesteś zalogowany na forum.
Samo to, że twierdzisz że faktem jest to, że byłbyś najlepszym, oh, ah, szeryfem sprawia, że brzmisz jakbyś był super uber nietykalnym koksem i daje do myślenia, że no skoro tak, to na pewno jesteś niewinny.
Wtedy z pewnością byłem lepszą opcją od ciebie, gdyż po prostu byłem czystszy z czysto racjonalnego punktu widzenia. W takich rolach powinno się obsadzać takie właśnie osoby; nie wiem, kurwa, dla mnie oczywista sprawa.
I nie wiem jak Ty, ale ja sobie przed wysłaniem posta z cytowaniami odświeżam na drugiej karcie temat, żeby sprawdzić, czy aby na pewno jestem na bieżąco. Polecam to zrobić kolejnym razem, bo wydaje mi się, że taki super uber mastermind nie miałby aż tak chujowej dedukcji XD
Ja - owszem - czytam i odświeżam. Gorzej z tobą, skoro do tej pory nie potrafiłaś odpowiedzieć łaskawie komu sprezentowałaś Lokaja.
Wydaje mi się, że Król Balu nie powinien mieć aż tak chujowej gry, ale to tylko moje odczucie.
A ja jednak poproszę o łopatologiczne wyjaśnienie czemu to głupota, Twoim zdaniem?
Próba wyszeptywania jakiejkolwiek roli jest skrajnie nieodpowiedzialne. Nigdy nie wiesz czy nie natrafisz na wilka - czy to adresat, czy to nadawca. Przypominam: tożsamość tego, kto wysyła, jest nieznana. Mam jeszcze bardziej rozpisać czy już chwytasz?
Widzę też, że bardzo chcesz wykurzyć rolnych z ukrycia xDD nawet nie chodzi o wilczenie tylko czy to frustracja, że nie gramy tak jak TY tego chcesz?
Nie chodzi o granie tak jak ja zechcę, tylko o rozegranie strategii wygrywającej, na której wszystkim królikom powinno zależeć. Gdyby inna osoba zaproponowała coś równie dobrego, a ja nie, to też bym tę opcję forsował. Rzecz naturalna. Jeżeli jesteś Mentorem, to sabotujesz jawnie grę niewinnej stronie.
Racja. I jeśli nawet to Daff nim jest, czy też jest wilkiem, nierozważne byłoby podważanie zdania Adu.
Czemu nierozważne byłoby podważanie jego zdania, gdybym był Śmierdzielem???
Pod warunkiem, że Chiyo nie zrobiła zagrywki i Lokaja nie dała mnie.
A skąd pomysł, że miałaby jakkolwiek tobie akurat Lokaja wręczyć? Czy ty właśnie szykujesz sobie ostatnią deskę ratunku?
Przejrzałem jeszcze raz ostatnie posty. Ok, pozostaje mi więc Daff i Denu :3
Czemu w takim momencie nawet nie rozważyłeś Crier?
Crier, czemu nie wychodziłaś wcześniej z ukrycia? I - jeżeli jesteś Mentorem - czemu zmarnowałaś skana na mnie?
Jestem Mentorem, nie wychodziłam, bo zwyczajnie nie miałam skanu jeszcze i czekałam na jakikolwiek rozwój dalszy gry.
Skan nie jest zmarnowany, bo to, że jesteś niewinny też daje dużo info. Nawet da więcej jeśli ew. wyjdziesz z rolą.
Wiem, że jestem niewinna ja, ty i Junger. Chiyo zahintowala jedna z ról Kapłan/Wizjoner.
Także nam 3 graczy z 6 clear. Wykluczam Ryuka, bo - nieważne czy ma wilka, czy nie - i tak odpadnie. Dlatego Denuil/Zenek jest do skanu przez Ucznia. Ofc musimy wiedzieć, kto jest Lokajem jeszcze. Wtedy skanujemy drugiego - czyli nie Lokaja i mamy sytuację jasna i oczywista.
A i prosiłabym Kapłana o ochronę mnie thx. A jak zginę i tak, to pamiętajcie, że Daff jest clear.
Wiesz, nie bez powodu ci odszeptywałem trójkę do skana, kochanie. XD Wiedza o którymkolwiek z tego grona byłaby o wiele bardziej cenna.
Szkoda z lekka, że to ty jesteś Mentorem, bo od początku byłaś u mnie czysta. A teraz tylko dostałem niepotrzebne potwierdzenie.
Jakie odszeptywales. Jeśli komuś podałeś, to na pewno nie mi.
Czyli Ryuk nie jest Uczniem. Bardzo dobrze.
Denuil, Zensum - który z was to Uczeń?
Myślisz, że Ryuk może być Wilkiem?
Owszem, od wczoraj mam tylko i wyłącznie w głowie trójkę Ryuk/Zensum/Denuil. Nie pasuje jedynie ta aktywność u Ryuka, ale może meandry życiowe zarządziły tak, a nie inaczej.
Też mi się wydaje, że może być Wilkiem i pewnie życie tak zagrało.
W każdym razie sytuacja jest ustawiona tak, że wilk nie ma jak tego wygrać. Jeżeli Chiyo zapodała fake claima, to najprawdopodobniej Ryuk jest prawdziwym posiadaczem roli. Wówczas Chiyo out. Analogicznie z tobą. Obecnie zostają Zensum, Denuil oraz Ryuk. Ryuk odpadnie przez nieaktywność, więc Yassamet uśmierci go za nas. Jeżeli Ryuk nie jest Uczniem, to Uczeń jest wśród Zenka i Denuila. Wygrana w max 2 linczach.
Wobec tego, chłopaki - który z was jest Uczniem i jaki jest rezultat skanu?
No jak na moje w takim razie pozostaje jedynie Denu
Wiadomość dodana po 01 min 18 s:
Edicik bo post Daffa. Ja jestem zwykłym króliczkiem, dlatego proszę o skan przez ucznia. To by mnie potwierdziło
Wiadomość dodana po 02 min 58 s:
Ediciki kolejny bo widzę nagle milion postów. Zerkne dokładniej na przerwie, teraz niestety praca
Jeśli Zenek jest zwykłym królikiem, to Denu to Uczeń raczej. Skoro dostałeś pytanie o skany, Daff.
Jestem Mentorem, nie wychodziłam, bo zwyczajnie nie miałam skanu jeszcze i czekałam na jakikolwiek rozwój dalszy gry.
Ale przecież wilk i tak nie mógłby Ci nic zrobić aż do zgaśnięcia świateł...
Skan nie jest zmarnowany, bo to, że jesteś niewinny też daje dużo info. Nawet da więcej jeśli ew. wyjdziesz z rolą.
Prawda, byłem skłonny demaskować Daffodila ale skoro Crier twierdzi, że jesteś niewinny to niestety znaczy, że jesteś niewinny. Swoją drogą Crier już dawno temu dawała poszlaki, że jest jednym z wizjonerów, do końca jednak nie wiedziałem, którym.
Chiyo zahintowala jedna z ról Kapłan/Wizjoner.
Myślę, że Chiyo to kapłanka tak po prawdzie i to od pierwszych szeptów, przy czym ostatnio to jak dla mnie się praktycznie przyznała, że jest kapłanem.
Dlatego Denuil/Zenek jest do skanu przez Ucznia. Ofc musimy wiedzieć, kto jest Lokajem jeszcze. Wtedy skanujemy drugiego - czyli nie Lokaja i mamy sytuację jasna i oczywista.
Jak dobrze pójdzie to nawet nie będzie mordu. Pierwej czeka nas lincz i nie wiem czy otrzymamy drugi skan więc chyba musicie powiesić kogoś z nas na czuja.
A i prosiłabym Kapłana o ochronę mnie thx. A jak zginę i tak, to pamiętajcie, że Daff jest clear.
Imho wilk najpier by musiał zabić kapłana by móc jakkolwiek ruszyć wizjonerów także raczej nie musisz się obawiać killa.
Jeśli Zenek jest zwykłym królikiem, to Denu to Uczeń raczej. Skoro dostałeś pytanie o skany, Daff.
Dobrze, chyba pora, żebym powiedział Wam prawdę... nie jestem nikim ważnym, jestem zwykłym bezrolnym królikiem i skryłem się za maską lisa bo tak bardzo chciałem się dostać na ten bal. Miałem nadzieję, że maska i pelerynka dodadzą mi powagi i uczynią kimś ważnym ale myliłem się... zawsze będę tylko sadzaczem marchewki. *chlip* *chlip* *chlip*
Co do ról zaś to albo Ryuk jest uczniem albo ktoś tu się mija z prawdą.
Tak, jestem Kapłanem. Zenek ma lokaja. Dostał go wczoraj rano. Na ucznia pozostają Ryuk i Denuil, z czego aktywność Ryuka wynosi jeden post.
Jakiś większy post wleci później.
Ostatnio edytowany przez Chiyo (2020-10-10 16:25:35)
Ok. Któryś z was Zenek/Denuil kłamie.
Ja jestem Mentorem.
Daff jest czysty.
Junger jest Śmierdzielem.
Chiyo Kapłan.
Daff wysłał komuś szepty o skanach. Nie do mnie.
Może Ryuk jest Uczniem.
Wtedy jedno z was się podszylo pod Ucznia i teraz kłamie.
O ja pierdolę, czemu Zenek dostał Lokaja? XD Wiesz, że to jawny sabotaż, bo uniemożliwiłaś właśnie Uczniowi przeskanowanie Zenka? Jedyną słuszną kandydaturą na Lokaja był tylko i wyłącznie Śmierdziel.
Które z was pytało się mnie o typy na lincz i skan poprzez anonimowy szept?
Jeśli Uczeń jest w grze, to musi przeskanować Denu i tyle.
O ja pierdolę, czemu Zenek dostał Lokaja? XD Wiesz, że to jawny sabotaż, bo uniemożliwiłaś właśnie Uczniowi przeskanowanie Zenka? Jedyną słuszną kandydaturą na Lokaja był tylko i wyłącznie Śmierdziel.
Tak poza prywatą, to dostał go zanim zarówno on jak i Junger się odezwali :v
Ale to wiesz. Tak poza prywatą :v
Kogo widzicie na lincz?
Kurwa, Chiyo, super xD
No to nie sprawdzicie czy jestem czysty. Pozdro. Dzięki Chiyo
Wiadomość dodana po 58 s:
Które z was pytało się mnie o typy na lincz i skan poprzez anonimowy szept?
Nope, nie ja
Wiadomość dodana po 02 min 24 s:
Wtedy jedno z was się podszylo pod Ucznia i teraz kłamie.
No na pewno nie ja, bo mówiłem: ja roli nie dostałem
Wybaczcie że tyle editów ale piszę z pracy i staram się robić to pokryjomu xd
-
Ja na lincz widzę - cóż, w obecnej chwili Denuila. Ryuk jest nieaktywny i na stówę odpadnie. Jak to nie oni, to zostaje mi Daff, a Wam zostaję ja. Good luck guys
Ostatnio edytowany przez Zensum (2020-10-10 18:05:43)
Myślę, że to może był Denuil, bo w szeptach spytałam się go, czy jest rolny. Powiedział, że nie może tego wyjawić aż do mordu? Założyłam wtedy, że jest Kapłanem/Uczniem.
Nie wiemy na 100% kim jest Ryuk i czy śmierdziel jest śmierdzielem, mimo iż jest na 90% pewny. Co do ról Chiyo i Crier to nie mam się do czego przyczepić.
Denu długo się w ogóle bronił i zastrzegał że nie wyjawi roli. Podejrzewam że przez to, że czekał na resztę, aby zobaczyć jaką rolę ma Ryuk i pod nią się podszyć. Choć wygranej w tej chwili by nie miał, to chociaż by zyskał na czasie.
Zostaje mu próba podszycia się pod ucznia. Chyba że faktycznie nim jest, a Ryuk to bezrolny jak ja. W ogóle trochę mam za złe że Chiyo dała mi lokaja, bo inaczej to jeśli Denu byłby uczniem, mógłby mnie oczyścić. A tak to dupa macie z czystości mej. A wilczur jeśli jest aktywny to mnie nie zje, więc będziecie liczyć na lincz na mnie/skan przez mentora, choć wątpię żeby na mnie nastąpił.
Najwygodniejsze by było jakby Ryuk wilczył. Ale jak jest śmierdzielem też mamy czystą sytuację. Tak czy siak - wilk ma ciężko
Wiadomość dodana po 01 min 30 s:
Edit: w sumie to i tak zagłosuje już. Zwłaszcza że mój głos jest nieważny - tym bardziej mam wywalone. Ale serio coś mi Denuil pasuje.
Kupowałem sobie czas by podszyć się pod rolę tylko po to by na samym końcu się pod nią nie podszyć gdy wszyscy dawali mi na to szansę? Zensum, puknij się w głowę xD
Dlaczego w szeptach nie chciałeś wyjawić roli, gdy jej rzekomo nie masz?