Nie jesteś zalogowany na forum.
Kieliszku, ale Azjatycki bulion z jajkiem i roślinkami też. I ja go uwielbiam. D:
Kori nie widziała, że warzywa mają białko i chce mi wmówić jeszcze że potrzebuje mięsa XD
ja też :c na konwentach animatsuri mają dobre ramen :c taka restauracja tam przyjeżdża i za 12 zł masz porządną michę ramen
Herada się nazywa, o
Kielonku. Nie szach mat. Białko zwierzęce i białko roślinne są podobne, ale nie identyczne o:
Ja wolę sushi od ramenu o:
A najlepiej zwykął zupkę chińską jak coś podobne do ramenu ma być xD
*zwykłą
idąc twoim tokiem myślenia, wegetarianie to strasznie chorzy ludzie są. Tak samo weganie, że już o freeganach to nie wspomnę...
Kage, jesteś głupia sory skoro nawet w google wpisać tego nie potrafisz
po pierwsze jako wegetarianin JESZ ZWIERZĘCE BIAŁKA XD
a jako weganin
bardzo proszę, losowy pierwszy link i cytat z niego: Dobrym źródłem białka są rośliny straczkowe i produkty zbożowe. Ale większość produktów roślinnych zawiera pewną ilość białka, więc jeśli jadasz urozmaicone potrawy, dostarczysz go organizmowi tyle, ile trzeba. Mądra dieta wegetariańska też bez trudu to pokryje. http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/zasady-zywienia/bialko-ktore-wybrac_39140.html
Chińska zupka ma więcej E-składników, niż moja lista książek do przeczytania.
Cholero
"Jesteś głupia" to argument z podstawówki. Brawo. A tak naprawdę mnie nie znasz.
kłóć się dalesz, brawo
DAŁAM CI DWA ARGUMENTY XD
ale jakoś ich nie zauważyłaś
Kage nigdze nie napisała, e rośliny białka nie zawierajązupełnie.
Dokładnie.
Kage tylo zwróciła uwagę na to, że rośliny mają inną konstrukcjęwojego bałka, niż występuje ono u organizmów żywych.
nie
napisała
ludzki organizm potrzebuje zwierzęcego białka