Nie jesteś zalogowany na forum.
jestem myśląca po zenku :') Tak zrozumiałam ostatni post cholery...
A ja się zastanawiam jak te posty mają pomóc w znalezieniu wilka xD No, ale ja już nie żyję, a martwi głosu nie mają~
Hallo...
Alo alo~
Mogę ci wyjaśnić na priv czemu to robię... To chyba zgodne z regulaminem ;-;
Albo zwyczajnie przeczytaj mój ostatni post i się domyśl.
nie wolno nam jawnie powiedzieć swojej roli ale Daff nic nie mówił o zostawianiu wskazówek... Mam nadzieję, że jesteś mądrzejsza od cholery
Nah, nie mówię o Tobie Kori. Dobrze mieć system by móc wszystko dokładnie przeanalizować.
Zaraz Ci wyślę pw.
cytując Daffa z informacji o rozgrywce (tego zbioru zasad): "Żeby było ciekawie, do roli będzie można się przyznać. Nie trzeba już stosować sugestii i gier słownych."
więc owszem, wolno nam jawnei powiedzieć o swojej roli.
Masz pw, Kori.
Hmm, pomyliłam się, ale poczułam, że coś jest na rzeczy xD
XD
Wolę nie mówić jawnie... dla własnego dobra XD
a cholera nadal prosi się o perma. to, że uważa grę kori za beznadziejną, to żaden grzech, mam to samo, ale nei przyszłoby mi do głowy obrażać kogoś za to, że gra gówno. To nic złego, grać gówno.
Sam grasz gówno swoją drogą, ale nie mówię tego w grze bo... Grasz jak ty ;-;
wszystko u ciebie w normie
Może mieć własne zdanie, ale dziewczę widocznie się wkurzyło, że na nią głosowałam.
Cóż, dla mnie to wygląda jak jechanie po kimś dla czystej zabawy. System plusów i minusów jest bardzo dobry bo człowiek może sobie przeanalizować wszystko.
przepraszała mnie na 3-4 stronie bodajże a teraz powtarza swój błąd... hipokryzja, czy jak to się nazywa?
Kori, to też możliwe xD
Raczej zakłamanie.
Choć hipokryzja też, ale w innym aspekcie już xD
plusy i minusy są dobre w mojej roli, Kage wie o czym mówię :')