Nie jesteś zalogowany na forum.
Nieumyślnie robisz
Ogarnijcie się oboje. Przyda się to wam.
Opublikowano testament Dragusia. @.@ Ten, kto pisze już posta, proszony jest o zaznajomienie się z treścią i uaktualnienie treści zawartych w wypowiedzi.
Pozdro xd.
chyba sobie faktycznie zrobię przerwę od rd...
Daff sam się ogarnij najpierw zanik każesz to robić innym
wielki pan i władca forum a zachowuje się jak dzieciak, który uważa, że tylko on czasem może mówić poważnie, a jak kto inny to zrobi to sobie z niego żarty stroisz
tak....dawanoe "XDDDDD" też jest tu uznawane za lekceważenie tego co mówi druga osoba i nabijanie się z niej
zwracaj uwagę na to co piszesz
bo takim zachowaniem ranisz innych i potem nie dziwie się, że nowe osoby albo nie przychodzą albo jak jużprzyjdą to szybbko uciekają
skoro tu takie zamknięte towarzystwo tylko na sobie skupione
znając niektórych to nie wezmą tego na poważnie...życzę miłego naśmiewania się
Zacznij postępować logicznie, to pogadamy. Np. stwórz warunki do rozmowy, jeśli chcesz pogadać, a druga osoba wyraża zgodę i chęć na konwersację. I proszę, zacznijcie właściwie odczytywać wypowiedzi. Większość społeczności RD miało z tym problem od bardzo dawna i do tej pory nie potrafi sobie z tym poradzić. To wielce ułatwienie komunikowanie się.
ułatwi*
Daff....jak ja coś piszę i ktoś odpisuje od razu "xDDD" to nie jest dla mnie wyrażenie chęci do rozmowy, a wręcz powiedziałąbym, że to mnie zniechęca do rozmowy z taką osobą
Twoje działania powodują pobłażanie. @.@
JEŻEM JAK ZWYKLE SAMA!
XD
Teraz nie.
Moim zdaniem to nie właściwe odczytywanie wypowiedzi, ale Twoje, Daff, właściwe ocenianie wrażliwości innych. Mówisz coś, co dla Ciebie, czy dla mnie jest śmieszne, ale dla naprawdę wielu osób jest bezczelne i wredne bez względu na intencję.
od teraz już siedzę i czekam na kogoś ;^;
Jestem.
jej
Zbierajcie znajomych wszelakich do 104. Mam pomysł na grę.
Taki trochę nowy. @.@