Nie jesteś zalogowany na forum.
Widzę Daffa w zalogowanych : D
Nie oczekujcie odpowiedzi o takim porach, ludzie. XD
Jestem wtedy w szkole.
ojejj, biedny ;p
A jesteś teraz na gg? P:
A w sumie zw, ja na kawę idę~
Jestem.
Ej, jak się sprawdziłam jako MG? D:
dobrze ;-;
Kurwa, na co znowu nie odpisałem? ; _ ;
Jestem ślepy.
;______________________________;
#dręczenieMG
Twoja postać mi nie odpowiedziała Nazwałam go ciołkiem a ten mnie olał XD
SCREEN, PLZ.
Yassamet to może alternatywną fabułę poprowadzisz w jakimś innym settingu ? Mogłabym jeszcze raz swoją postać bezkarnie wykorzystać
.
Nie prowadziłam nigdy Doubta, a Secred nie znam ; ;
KNUJĄ PRZECIWKO MNIE.
;_;
Coś źle robię, że chcecie już coś innego? ;-;
Nie, Daffodil, mi się bardzo Twoje prowadzenie podoba, ale ja ogólnie uwielbiam RPG i jeśli mogę mieć możliwośc zagrania w więcej niż jedno to z chęcią . Jedyne rzeczy, które mi się nie podobają to delikatny chaos i narreacja w pierwszej osobie. No i może odrobinkę brak swobody ruchu, ale to może jeszcze ulegnie zmianie
.
Yassamet - to może jakąś wariację tych mang. Mi się np. bardzo podobało Danganronpa utrzymane w podobnym klimacie .
Właśnie zaobserwowałam coś ciekawego - zegar na forum jest synchronizowany z naszym z komputera, czyli jeśli mamy inną godzinę niż jest w rzeczywistości, to możemy uzyskać odmienne wyniki niż reszta .
Kolejki postowe dalyby większe zamieszanie, bo każdy by na kogoś czekał mimo wszystko. W sesjach RPG na żywo spotkałem się tylko i wyłącznie z narracją pierwszosobową. Ograniczenie ruchu zostanie zniesione w swoim czasie. Nie, nie jest.
W sesjach na żytwo tak, ale na forum wygląda to nieco inaczej. Co nie jest :O?