Nie jesteś zalogowany na forum.
Ja oddaję głos na Yass. Ze względu na moje przemyślenia (jak nie ona, to Zwiastun/Denuil). Nic osobistego Yass, jeśli jesteś niewinna to przepraszam, przynajmniej będę wiedziała już bardziej jak grasz jako niewinna. :v Zresztą i tak pewnie nie zawiśniesz, ale nie chce oddawać głosu niezgodnie z sumieniem, o.
O widzę że jednak nie jestem pierwszy, nevermind xD ale byłem w trakcie pisania postu
Skleroza mówisz?
Okej, dzięki, nie zwróciłem chyba na to uwagi, że to może być w ten sposób odebrane - jako odniesienie się do nieogarniętych postaw. No ale mea culpa
Ostatnio edytowany przez Zensum (2020-09-23 22:21:15)
O widzę że jednak nie jestem pierwszy, nevermind xD ale byłem w trakcie pisania postu
Ryuk napisał/a:Skleroza mówisz?
Okej, dzięki, nie zwróciłem chyba na to uwagi, że to może być w ten sposób odebrane - jako odniesienie się do nieogarniętych postaw. No ale mea culpa
Spokojnie, poprostu zdziwiło mnie to, że chcesz się wypierać, bo to kiepskie zagranie gdy są dowody. W złe odebranie mogę uwierzyć w takim razie. Temat zamknięty jak dla mnie.
Co do głosu skłaniam się do Zwiastun, jako że pisałem, że mi średnio pasuje. Powstało także kilka postów o tym, że nie pasuje też innym graczom. Ale zazwyczaj króliki się lubią mylić i teraz nie wiem co robić. Zwłaszcza, że zgoda ze stadem to dla mnie total nowość.
Denuil - O kurde. No to zaczynamy jazdę bez trzymanki.
Przyznaj, najlepsze zostawiłaś na koniec
I wrzucił tabelkę, którą szczerze strasznie mi było rozczytać, więc postanowiłam... Olać tabelkę.
Wreszcie powiedziałaś prawdę...uff. I jak się teraz czujesz? Zagłosowałem wcześniej bo nie wiedziałem czy się jednak zjawisz a poza tym chciałem zagrać w otwarte karty i wbrew temu co twierdzi Yass - zmaterializować moje oczekiwania przed Wami co do wyniku wyborów. Amen.
Oczywiście wiemy, że mamy jednego wilka, który nie zna tożsamości swojego wilczka...
To dobrze, że to wiemy bo poza uznaniem do dotychczasowej gry i umiejętności Ryuka to nie mam innych przesłanek by chcieć za nim podążać w pewnym sensie. Tak jak wspominałem Yass również była i jest dla mnie spoko opcją. Być może muszę się przyzwyczaić do jej temperamentu po prostu? Czy Ona nie jest może spokrewniona z Narwa... tzn. z Zenkiem?
Jakbyś doskonale wiedział, że wygrać musi Ryuk i już! Co, nim się łatwiej manipuluje? Proszę cię, jak dobrze grasz to nawet Daff nie jest ci straszny i jego też omamisz.
Oj... Wielki Daffodilu racz nam wybaczyć w swej nieprzebranej mądrości to nieopisane bluźnierstwo. Ja bym nigdy nie śmiał Cię challangować czy porównywać się do Ciebie.
Istnieje możliwość nie wieszania nikogo podczas linczu? Jeśli tak to wolałabym dostać punkt karny niż teraz kogoś wieszać.
Uwierz mi, że jeśli przeżyjesz lincz to byłoby lepiej, żebyś nie miała punktów karnych. Karniaki rodzą ryzyko wypadnięcia gracza przy dowolnej niedyspozycji/potknięciu co do terminów a może się okazać że w przyszłości będzie dużo od Ciebie zależeć. Lepiej nie zbieraj karniaków - zagłosuj choćby na mnie jeśli musisz.
Przepraszam z góry za odniesienie się w tak słaby sposób do Twojego postu Zwiastun, ale mieni mi się cały w oczach jak czytam xD Może go potem przeanalizuję głębiej.
Nic nie szkodzi, ja wiem. Bez cytatów i tak dalej ciężko się czyta mój post na tym forum.
Bo wróciłem z pracy po 18, zjadłem obiad i zasiadłem przed kompem. Zeszło mi na tyle długo, że w międzyczasie Daff pościk walnął. Ot co.
Och, ale ja w żadnym wypadku nie mam nic przeciwko temu. Zwyczajnie chciałam to zaznaczyć, też dla siebie, na przyszłość. Lubię takie szczegóły, niby niewiele mówią, a jednak mogą coś wnieść.
Bo nie wiedziałem. Rozpiska w informacjach była dla mnie zagmatwana
Dla mnie też. Ezomezo to nadal dla mnie czarna magia i totalnie nie chciałabym mieć tej roli, bo pewnie bym popsuła po całości czy zaszkodziła uszakom.
Właśnie problem w tym, że ciężko to stwierdzić. Taki sam nieogar i zwroty myślenia były w obydwu poprzednich rozgrywkach - zarówno króliczej, jak i wilczej. I teraz ciężko powiedzieć która postawa jest aktualna.
Zenek... Ale moja pierwsza rozgrywka tutaj była wilcza. Po reanimacji forum wbiłam od razu jako wilk. Wiem, pewnie teraz wrzucę na siebie wasze oczka, ale tak jak teraz grałam tylko w jednej - poprzedniej. I chciałabym wspomnieć, że ja już tak gram. Trochę się zmieniło w moim rozumowaniu świata przez te lata nieobecności tutaj i no, nie zamierzam zmieniać swojego stylu pisania przez rolę jaką otrzymam. I tu może być chyba problem...
Ale dziękuję za chociaż odrobinę zaufania i nie głosowanie na mnie. Pewnie niewiele wniosę w tę rozgrywkę, jako że nadal nie mam zamiaru głosować, ale zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez ZwiastunSmierci (2020-09-23 22:38:37)
ZwiastunSmierci napisał/a:Istnieje możliwość nie wieszania nikogo podczas linczu? Jeśli tak to wolałabym dostać punkt karny niż teraz kogoś wieszać.
Uwierz mi, że jeśli przeżyjesz lincz to byłoby lepiej, żebyś nie miała punktów karnych. Karniaki rodzą ryzyko wypadnięcia gracza przy dowolnej niedyspozycji/potknięciu co do terminów a może się okazać że w przyszłości będzie dużo od Ciebie zależeć. Lepiej nie zbieraj karniaków - zagłosuj choćby na mnie jeśli musisz.
...nie wieszania nikogo? A jak chcecie to zrobić? Dogadać się ze stadkiem by nikt nie głosował ? I nagle 30s przed linczem wilk wypala głos i tyle... Zabija kogo chce już w linczu, później mord należy do niego i wychodzi na to, że dwa kille pod rząd robi. Lepiej starać się jednak, choć spróbować namierzyć wilka...a same głosy linczowe mogą być cenną przesłanką na przyszłość.
Szybkie podsumowanie:
Yass - 1 głos (Crier)
Denuil - 1 głos (Zenek)
Chiyo - 2 głosy (Yass)
Do głosowania jeszcze Zwiastun, Ryuk i Chiyo i Ja
Wiadomość dodana po 03 min 08 s:
Jeżeli oprócz mnie jeszcze jedna osoba zagłosuje na Chiyo to mam szansę dożyć jutra. W innym przypadku ja lub Yass lądujemy na stryczku. Ogólnie rozważałem dość poważnie Zwiastun ale w tym momencie nie ma już sensu dodawać jej do tej listy. Pytanie czy wolicie mnie czy Chiyo Analytics? Ja bym wolał Chiyo Analytics gdyby nie to, że to moje życie tu ma zawisnąć xD
Och, wpadł pościk Denu i wrzuciłam zanim go zobaczyłam. Już ci odpowiadam!
Przyznaj, najlepsze zostawiłaś na koniec
Tak szczerze to leciałam według kolejności jaką wstawił Daff w pierwszym poście. A że byłeś na końcu to nie moja wina. Gdybym chciała zostawić najlepsze na koniec dałabym tam Yass. Część o niej jest chyba najdłuższa.
Wreszcie powiedziałaś prawdę...uff. I jak się teraz czujesz?
Przeczytaj ten fragment do końca, proszę cię. Nie wyciągaj pojedynczych zdań z kontekstu.
Wolę dostać karniaka niż zrobić coś wbrew sobie. A mam jeszcze czas, więc pewnie i tak stchórzę i na kogoś zagłosuję. Ale spokojnie, na pewno nie na ciebie. Chociaż... Tak bardzo prosisz.
...nie wieszania nikogo? A jak chcecie to zrobić? Dogadać się ze stadkiem by nikt nie głosował ? I nagle 30s przed linczem wilk wypala głos i tyle... Zabija kogo chce już w linczu, później mord należy do niego i wychodzi na to, że dwa kille pod rząd robi. Lepiej starać się jednak, choć spróbować namierzyć wilka...a same głosy linczowe mogą być cenną przesłanką na przyszłość.
Racja, na forum takie coś może nie wypalić, szczególnie, że dwóch ludzi już uciekło do łóżka. O wiele łatwiej byłoby w realu, przynajmniej takie mam zdanie. Też szczególnie, że jest nas tak mało, to nie warto ryzykować takim cudowaniem. To była luźna propozycja tylko.
Wiadomość dodana po 38 s:
Ech, nacudowałam tymi postami... Przepraszam z góry za zamieszanie.
Jeżeli oprócz mnie jeszcze jedna osoba zagłosuje na Chiyo to mam szansę dożyć jutra. W innym przypadku ja lub Yass lądujemy na stryczku. Ogólnie rozważałem dość poważnie Zwiastun ale w tym momencie nie ma już sensu dodawać jej do tej listy. Pytanie czy wolicie mnie czy Chiyo Analytics? Ja bym wolał Chiyo Analytics gdyby nie to, że to moje życie tu ma zawisnąć xD
Rozumiem, że mam głosować na Chiyo, Ciebie lub Yass? Tak wynika z Twojego posta. A sam już nie wiem co robić.
Rozumiem, że mam głosować na Chiyo, Ciebie lub Yass? Tak wynika z Twojego posta. A sam już nie wiem co robić.
Jeśli to bardziej rozwodnicie to pozamiatane i możemy mieć podwójny lincz nawet co by było raczej złe. Musimy się skupić na tym co jest już na stole.
Mi też się tak wydaje. Czyli nie możemy zrobić myku, że głosujemy na siebie nawzajem, Ryuk, by były równe szanse dla wszystkich. A nie, czekaj. Z postu Denu wynika, że nawet jak nikt więcej nie odda głosu to zawiśnie Chiyo, przez podwójny głos Yass. Kurde, sama już nie wiem co robić...
Wolę dostać karniaka niż zrobić coś wbrew sobie. A mam jeszcze czas, więc pewnie i tak stchórzę i na kogoś zagłosuję. Ale spokojnie, na pewno nie na ciebie. Chociaż... Tak bardzo prosisz.
Masz szansę zagłosować przede mną by nie wyświadczyć niedźwiedziej przysługi stadu. Wybierz coś byśmy wiedzieli jak zareagować Zwiastun. Śmierć nigdy nie umiera ale nadejść musi.
Denu, czy ty znowu bawisz się w "kto szybciej zagłosuje"?
Osobiście widziałbym Yass w kolejnych turach więc proponuję wybrać pomiędzy mną a Chiyo. Też wolałbym teraz głosować na Zwiastun Ryuk ale życie to nie bajka.
Wiadomość dodana po 51 s:
Denu, czy ty znowu bawisz się w "kto szybciej zagłosuje"?
Chciałaś pierwszeństwo to masz. Czemu zwlekasz? Znów chcesz być ostatnia w głosowaniu choć ponoć Ci na tym nie zależy?
Denu, czemu uważasz, że Ryuk zagłosuje na mnie? I czemu chciałby głosować na mnie? Poważnie, czy ty szukasz powodu bym była podejrzana w jakiś sposób czy coś takiego? Jakoś tak się uwziąłeś na mnie.
Wiadomość dodana po 01 min 06 s:
Chciałaś pierwszeństwo to masz. Czemu zwlekasz? Znów chcesz być ostatnia w głosowaniu choć ponoć Ci na tym nie zależy?
Nie, nie chciałam pierwszeństwa. Powiedziałam, że nie głosuję.
Ty nie jesteś brana pod uwagę. Spodziewam się że Ty zagłosujesz na mnie a ja i Ryuk na Chiyo, choć niechętnie i będzie po bólu ale jak znam Ciebie to znów zrobisz jakiś manewr więc wolałbym żebyś wybrała teraz razem z Ryukiem.
Jak znasz mnie? Chłopie, grałeś ze mną raz i to jak byłam wilkiem! Nie znasz mnie ani trochę, więc nie gadaj, że "jak cię znam".
Nie, nie chciałam pierwszeństwa. Powiedziałam, że nie głosuję.
Kobieta zmienną jest. Czyli mówisz, że nie chcesz brać ciężaru ostatniego głosu bo to zepsujesz ale jednak wstrzymasz się do ostatniej chwili? Hmm... ciekawe i moim zdaniem jesteś druga w kolejności do wieszania.
A czemu ty jeszcze nie zagłosowałeś?
Bo czekam na Ciebie i Ryuka jak już pisałem. Chiyo zagłosuje na mnie żeby się bronić a przynajmniej powinna... Dziwne że jeszcze nie wskazała mnie na szafot O_O
Ty serio chcesz zawisnąć, czy to taka taktyka?
Pytanie do Zwiastun. Czemu miałabyś głosować na mnie? Bo po tym wnioskuje, że chcesz?
Mi też się tak wydaje. Czyli nie możemy zrobić myku, że głosujemy na siebie nawzajem, Ryuk, by były równe szanse dla wszystkich.
To był przykład. Tylko nasza trójka nie zagłosowała, więc wzięłam ciebie na przykład, że zagłosujemy na siebie nawzajem, by to Denu miał decydujący głos. Wybacz, nie chcę cię wieszać, przynajmniej na razie.
Chiyo, wybacz proszę.
Szybkie podsumowanie updated:
Yass - 1 głos (Crier)
Denuil - 1 głos (Zenek)
Chiyo - 3 głosy (Yass, Denuil)
Do głosowania jeszcze Zwiastun, Ryuk i Chiyo
Zwiastun-Bo w swoich analizach pisałaś o mnie:
Możliwe, że Wilczek, ewentualnie myśliwy? Raczej nie sam wilk, aczkolwiek mogę się mylić. A więc Wilk/nie wiek/nie wilk/ a może? Dobrze rozumiem?
Ostatnio edytowany przez Ryuk (2020-09-23 22:55:54)