Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty
Popieram, jutro może być. Więcej byłoby "tropów".
No to lincz jutro o godzinie 16:00. Mord o godzinie 17:30.
Jutro pracuję do 16 więc na pewno nie zagłosuje. Wilków szukajcie wśród głosujących na mnie lub Kage bo żeśmy niewinne istoty.
Wiadomość dodana po 52 min 49 s:
Wilki są w czwórce : Zensum, Dago, Kori i Asuno.
Na Asuno nie ma co liczyć.
Zenek pewnie nie ogarnia jak zwykle.
Zostają Dagi i Kori. Hmmm.
Kori.To jest po prostu czysty strzał bez żadnych podstaw. Być może się nie myle. Nie pasuje mi Twoj spokój zaraz po resecie, Jakby pasowało Ci, że dostałaś nową- ciekawą -rolę.
Wiadomość dodana po 54 min 40 s:
Wierzę, że Asuno odpadnie a nieaktywność. Co do Zenka to brak mi słów. Odpuszczam gry tutaj bo nastawienie niektórych mnie rozwala. Dziękuję za grę ( wbiję jeszcze jutro wyniki obczaić) Powodzenia w kolejnych rozgrywkach
Ryuk - gdyby zbliżała się godzina linczu, dostałbyś teraz moim głosem po Ry(j)uku. Primo, czemu Kage niewinną istotą wg. Cb jest? Powiesz, czy mamy Ci uwierzyć na słowo? Secundo - o Asuno i Zenku piszesz zbywające słowa. O ile w wypadku Asuno to do pewnego stopnia zrozumiałe, że ona jest nieobecna to padnie za nieaktywność i nie ma po co na nią głosować (choć, przypominam, że to chyba oznacza przegraną stada), o tyle... czemu nieogar zenka ma go uniewinniać? na 70% Ryuk - Zenek para wilków. Prosiłbym o jakiś skan w Ryuka, ale nikt mnie pewnie nie posłucha i będę musiał sam sobie poradzić.
Głos w Kori ma sens, żeby nie było, że ją bronię. Głos we mnie też by miał. Uzasadnienie wydaje sie po prostu chujne. No ale może to tylko ja tak to widzę...
Ostatnio edytowany przez Draguś (2015-07-06 23:23:49)
Ryu, nie waż mi się znikać na zawsze >c Mnie też rozwala nastawienie i aż załamałam ręce zastanawiając się nad średnią wiekową tego forum, widząc zachowanie pewnych osób, ale nie odchodź no
Też mnie ciekawi dlaczego jestem całkiem niewinna Oo
Ja się waham między Kori i Zenkiem. Zły strzał i giniemy.
Draguś, ja nie pomogę, nie mam skanu niestety.
Ostatnio edytowany przez Kage (2015-07-07 10:23:45)
Nie wiem znowu na kogo głosować, deal with it Zensum
Dobra, wybaczta ludzie ale nadal guwno wiem. Nie wiem na kogo głosować ale na pewno padnie albo Zenek albo ja. Smutno mi, że króliki przegrają jeśli zginę ale trudno, jeśli tak uważacie to spoko.
Ja sama mam zamiar głosować na AsunoHana, bo żadnego pomysłu nie mam. A pewnie i tak nie pojawi się do linczu. Ani do mordu.
Ludzie zaczęli na nowo rozmawiać i powoli siebie wskazywać, jednak chaos uniemożliwił im decyzję.
Do linczu nie doszło. Mord o 17:30.
Zapomniałam zagłosować, przepraszam D:
Yass, a kiedy osoby z rolami mają działanie?
Drago, geniuszu przeskanowałem Kage. Zadowolony?
Gdyby Zenek dostał wilka to raczej podszedłby do rozgrywki inaczej no i nie głosował by na sb bo co mu to da?
Wiadomość dodana po 55 s:
A poza tym gdyby Kage była wilkiem to teraz by zagłosowała i zakończyła grę.
Wiadomość dodana po 01 min 39 s:
Teraz tu już po rozgrywce. Wilki wygrają tak czy inaczej.
Ostatnio edytowany przez Ryuk (2015-07-07 16:28:40)
Wszyscy czuli się zaniepokojeni, ale nic się nie stało.
Do mordu nie doszło. Kolejny lincz: Jutro o godzinie 20:00.
Działające role: AsunoHana, Kori, Daffodil.
Karne punkty podliczę potem.
Wilki to jednak idioci, ja tu miałam nadzieję na jakieś mordowanko... A ci śpią ;-; W końcu i tak wygramy jak tak dalej pójdzie
Hmm, chyba do grona wilków można zaliczyć w takim razie Asuno. Pozostaje nam więc jeszcze jeden wilk do wykrycia. Jak chcecie to mogę zabić Asuno .3. Nie będzie trzeba marnować linczu.
Wilji sa wsrod nieaktywnych. Zabij asuno a na drugiego zrobimy masowke i jeszcze wygramy. Drugi tp pewnie zenek. Zrobmy lincz juz dzis o 22. Wszyscy oddajmy glosy na zenka a wiedzma niech otruje asuno i tyle. Rozgrywka bedzie zakonczona i spokoj. Co?
Może być, sama chciałam abyśmy zabili Asuno w linczu. Jednak jeśli wiedźma proponuje aby zabić jeszcze zenka to jestem za. Dobry pomysł, wygramy to a wilki nawet nie będą wiedziały, że rozgrywka miała reset XD .
OKEY Widzę, że wam zwisa i powiewa. Ale nie mi.
NO to ode mnie parę (oczywistych ) rzeczy.
1. Kto gra?
- Kage
-AsunoHana
- Kori
-Dago
-Ryuk
- Zensum
Ja nie wilczę, już wiecie. Kage też.
Zostają Asuno, Zen, Drag, Kori.
Kage jak dasz rade to zabij jak najszybciej tą Asuno.
Na drugiego wilka zrobimy lincz.
Najbardziej pasuje Zenek bo mało ogarnia. Inni są w miarę aktywni więc gdyby byli wilkami to doszłoby do mordu. Drago też sugerował parę wilków Ja-Zenek. Ja nie wilczę ale co do Zenka znów zasugerowany został przez kogoś.
Mam ochotę skończyć tę rozgrywkę. To jak robimy? Musimy w miare szybko zadziałać.
Drago raczej nie cieszył się z restartu, a gdyby dostał wilka to pewnie okazałby radość co? Co do Kori to nie wiem. Myślę, że warto zaryzykować.
Kori xDD wilki to nieogary, ale żeby aż tak?
Ostatnio edytowany przez Ryuk (2015-07-07 19:55:13)
Wysłałam już pw z mordem na Asuno, więc wykonałam moją robotę \o/ *czeka na aplauz .3.*
Jak chcecie to możemy głosować wcześniej, ja i tak najpóźniej głos oddam jutro do 16 bo mam do pracy na noc.
Ok. Zenek dziś był na forum i nic nie pisał. Może serio damy radę.
Głosujemy na Zenka?
Ryuk, tak XD Aż tak, bo chyba powinni się pojawić, A raczej nawet nie wiedzą, że tymi wilkami są Ale coś za częśto mówisz o swojej niewinności, Ryju... Czyżbyś naprawdę się bał, że jednak ktoś cię o winę będzie posądzał?
Mimo to głosuję na Zenka. Wiadomo dlaczego, wszyscy tego chcemy.
Kage! *wstaje i bije brawa* brawo za robotę ;u; Mimo to daj głos na lincz na Zenka, tak dla zasady XD
Ja się cieszę bo mam fajną rolę Jestem jak mój król~! ;u;
Fajna rola czyli jaka? O.o zaczynam się bać.
Jestem niewinny, zobaczysz sama po zakończeniu gry.
Robimy masówkę na Zensumie.
Zenek
Ryju, fajna, a kawałek dalej napisałam, że jestem jak mój król. Niewinny, chociaż są osoby, które widzą mnie jako winną.
No to Zenuś niech będzie, skoro tak.
*kłania się* Dziękuję~
Oblana kwasem AsunoHana krzyknęła przeraźliwie, widząc, jak reszta kompanii zaczyna bić Zensuma dopóki nie rozbili mu głowy o ścianę. Po tym wszystkim czwórka uchodźców spojrzała na dwa trupy. Draguś i Kori spojrzeli na siebie i wzruszyli ramionami. Każde nich wyciągnęło pilocik i wcisnęło guziczek, serce Kage oraz serce Ryuka uległy eksplozji. A dwójka kłamców poszła sobie korytarzem, jakby nigdy nic...
Wygrana kłamców.
Draguś - "Draguś"
Kori - "Kori"
AsunoHana - "AsunoHana"
Zensum - "Daffodil"
Kage - "Chlorofil"
Ryuk - "Ryuk"
Chlorofil - "Kieliszek"
Kieliszek - "Zensum"
Daffodil - "Kage"
Tak wybrały kości, nic nie poradzę.
Pozdrawiam Ryjuka. Naprawdę trudno było się domyślić, że znowu odmówiono sobie mordu?
Lel, przepraszam, że to powiem (sorry Yass) - to była tak zła gra, że ja nie mogę. XD Mogliśmy jednak grać dalej z Daffodilem. @@
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty