Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Obudziłam się przedwczoraj rano koło 12, do pracy miałam na 18. Cała noc w pracy, po pracy musiałam jechać po umowę, na pociąg czekałam do 10, w domu byłam o 11, więc nie warto było mi kłaść się spać i położyłam się spać dopiero o przed 23.
A jeszcze dzisiaj musiałam wstać o 7 na pobranie krwi, wróciłam do domu to znowu położyłam się spać i spałam do 13 prawie. A jutro znowu musze wstać rano bo jadę do lekarza.
Krótko mówiąc, obecnie 90% wolnego czasu przesypiam XD
Ale ty jesteś zalatana. ;_;
Rzeczywiście jesteś zakładnikiem.
xD
Nie zawsze aż tak zalatana jestem, ale dosyć często. Szczególnie właśnie jak przychodzi do załatwiania czegoś na mieście.
No ba, zakładnikiem bez szans na uwolnienie~
Dlaczego życie musi być tak skomplikowane? ;___;
Mnie pytasz? Życie jest do dupy. Tyle dobrego, że pracuję w 4-brygadówce, więc więcej wolnego. Kij, że po 12 h w pracy.
To jaki ty masz zawód?
Zaraz zawód. Pracuję w wielkiej firmie produkcyjnej na hali. Robią karty bankowe, dowody osobiste itp. W takich firmach system 4-brygadowy oznacza: 2 dni na rano, półtorej dnia wolnego, 2 dni na noc, 3 dni wolnego. I tak w kółko.
Dość ciekawy system. ; o
Się nie spotkałem jeszcze z takim.
W poprzedniej pracy też tak miałam. Teraz mam te 3 dni wolnego, ale w ogóle tego nie czuję xD
3 dni wolne w tygodniu to sporo.
Tak, tylko, że jak dwa dni było się na noc w pracy po 12 godzin to i tak nie zdąży się nadrobić całkiem braku snu.
No i większość tego wolnego przesypiam, więc niewiele z tego mam xD
>.>
<.<
Strony: Poprzednia 1 2